Стіл для мануальних вправ

🔷Ось такий стіл для мануальних вправ придбали на днях у Центр реабілітації м. Вараш за кошти, зібрані під час благодійного забігу до Дня Святого Миколая, організованого і проведеного працівниками ВП РАЕС ще у 2021 році.

🔷В той час планували закупити спортивне обладнання. Проте, на жаль, війна внесла свої корективи і за узгодженням з організацією молоді ППО ВП РАЕС (Євгеній Бураков), придбали ось такий реабілітаційний тренажер з обтяжувачами, який дозволить збільшити рухомість суглобів та силу м’язів рук і пальців. Отримувачі послуги, з допомогою різних валиків і важелів, матимуть змогу здійснювати рухи кистями рук в різних напрямках поступово, збільшуючи навантаження за допомогою гирь вагою від 100 до 1000 грамів, цим самим розробляючи кисть руки.

🔷Зі спеціалізованим тренажером можна працювати при таких патологіях:

ДЦП, вроджені нервово-м’язові захворювання, наслідки черепно-мозкових травм, переломи, спортивні травми, перенесені інсульти.

🔷Даний тренажер є необхідним мінімумом Європейського стандарту реабілітаційних програм.

🥰Тож, в черговий раз, щиро дякуємо атомникам за їх підтримку, за бажання прийти на допомогу тим, хто цього потребує.

🔷І що важливо, така допомога атомників є непоодинокою. У нас, впродовж років, налагоджена тісна співпраця, яка дає свої результати як в реабілітаційному процесі так і в створенні комфортних умов для його здійснення.